jan
25

A dán Studio Onen és a svéd Add A-Room hozta létre ezt a Legó mintájára készült helyes kis házat, ami igazán nem foglal óriási helyet, csak 15 négyzetmétert, de nagyon kompakt. Helyi svéd anyagokból készült és ökológiai értelemben vett fenntartható ház. A jó ezekben a modern, de egyben rusztikus épületekben, hogy ha kedvünk támad és van hely, akkor bátran hozzá lehet kapcsolni egy irodát, egy könyvtárat vagy egy vendégszobát. Csak  a képzelet szab határt a variációknak. Nekem nagyon tetszenek, pl. nyaralónak is kiváló lehet.

rusztikus cottage1.jpgrusztikus cottage3.jpgrusztikus cottage4.jpgrusztikus cottage5.jpgrusztikus cottage2.jpgrusztikus cottage6.jpg

Forrás

A bejegyzés trackback címe:

https://skandinav-dizajn.blog.hu/api/trackback/id/tr95044020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2013.01.27. 12:05:12

@Spacecake: az igazi szocreálban ezt fémhullámlemezből és féligfényáteresztő húgysárga hullámpalából baszta volna össze aba bilinccsel meg dexionsalgó elemekből egy tréninggatyás atlétás barnamazsolaszemölcsös, egyfogú, cigiző, alkesz munkásőr arc, persze lopott anyagból mind.

Spacecake 2013.01.27. 12:14:51

@Somló November:azt honnan látod h ez nem így történt most is??!:-)
a stílusa szocreál,ami le van burkolva 1 jobb fajta lambériával.
tele van a Balaton ilyen üdülökkel.
ez nem skandináv dizájn.

l_andras 2013.01.27. 15:07:30

@Spacecake: Az a becsületes neve hogy Bauhaus, a szocreál annak a csökevényesített, lebutított és mindenben olcsósított változata (legalábbis építészetben), a skandinávok jószerivel változatlanul merítenek abból.
süti beállítások módosítása