már
28

Ulrik Foss neves dizájner, építész és műsorvezető Dániában. A tv3 Hjælp-mit hus skal sælges című műsorában szerepelt és ő maga is szeret ezermesterkedni otthon. Kisfiával Torral egy 204 négyzetméteres házban él Horsensben, ami természetesen az ő tervei alapján újítottak fel.

 

Ulrik nagyon szereti a régi bútordarabokat párosítani modern berendezési tárgyakkal, házában feltűnik még a nagymamája karosszéke is. Ebédlőasztala egy régi íróasztal, a székek pedig szintén nem mai gyártású Arne Jacobsen székek. Az utóbbiakat is használtan szerezte be Ulrik. 

 

Konyhájában IKEÁ-s darabok is helyet kapnak. Véleményem szerint nagyon "férfiasra" sikerült a fekete konyhabútor. A helyet, mint minden skandináv otthonban, itt is jól kihasználták. A lépcső alá még befért egy kis irodasarok is. Nappalijában is több stílus és kor találkozik, de az összhatás nagyon jó. A hálószobában látható Not Knot párna nekem nagyon tetszik, ötletes az biztos. 

A hófehér fürdőszobát feldobják a modern piros lámpák és a régi kád, amit Ulrik használtan vett, de nagyon jól beleillik a környezetbe. A ház padlásterében egy kreatív dolgozószobát rendezett be magának, ami rengeteg fényt kap a tetőablakoknak köszönhetően. Az utolsó képen Ulrik is látható. 

Forrás: BoligLiv

A bejegyzés trackback címe:

https://skandinav-dizajn.blog.hu/api/trackback/id/tr137313032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása