jún
19

Egy dán dizájner hölgy és partnere - Dorthe Mathiesen és Karsten Noel Poulsen - otthonába látogatunk ma el. Amager nevű városrészben élnek, Koppenhágában három lányukkal együtt. A lakás az 1920-as években épült. 

Dorthe szerint otthona a vintage, a skandináv dizájn és az ő személyes stílusának a jegyében rendezték be. El kell ismerni, nagyon jól sikerült. Régi és új dolgok jól megférnek egymás mellet a lakásban. 

Szerintem nagyon vicces, hogy a tűzifának a kanapé alatt alakítottak ki helyet, egyedi megoldás, de mégis jól néz ki. :)

Forrás: BoligLiv

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://skandinav-dizajn.blog.hu/api/trackback/id/tr937558284

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Bárhonnan beszélhet az otthonába becsöngetőkkel 2015.06.20. 11:39:20

Itt a nyaralási szezon, és ilyenkor nagyon sokan hosszabb rövidebb ideig útra kelünk. Az üresen hagyott lakásunk pedig sajnálatos módon felkeltheti a könnyű zsákmányra pályázó betörők figyelmét.  A profik legalábbis előzetesen - személyesen vagy megb...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása