feb
12

Ebbe a B&B-be el kell még jutnom az életem folyamán. Ugyan a szállás ára kicsit borsos - több mint 140 ezer forint egy éjszakára - de annál nagyszerűbb. Svédország legnevesebb belsőépítészei és enteriőr designerei fogtak össze és dolgoztak ezen a projekten. A végeredmény szerintem magáért beszél. Egy igazi kincs az Ett Hem Stockholmban.

 

Forrás: House and Garden

A bejegyzés trackback címe:

https://skandinav-dizajn.blog.hu/api/trackback/id/tr398385662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csodatévő dzsagodar 2016.02.13. 15:37:48

Az első és az utolsó előtti kép a legkevésbé izzadságszagú, bár ott is zavaró az a mellszobor. Minek az oda? A könyvespolcos étkező kombónál az a csillárnak nevezett borzalom helyett lehetne egy sokkal egyszerűbb, odaillő világítás is, egyébként jó kép. A legrosszabbak a színek, meg úgy az egész egy nagy identitászavar. A falak szürkesége és úgy egyébként a legtöbb elem nagyon lehangoló, kész depresszió. A szabadon álló kád ággyal és szőrös fotellel kitalálóját büntetném. A télikert szerű helyiség viszont kifejezetten kellemes, bár az az üveges szekrény sem illik nagyon oda főleg méretileg. Ülj le fiam, 3-as alá.

α Ursae Minoris · http://noreg.blog.hu/ 2016.02.28. 10:19:35

Voltam egy hasonló helyen (Högberga Gård) Stockholm környékén - az egyik kép láttán elöször azt hittem, hogy te is erröl a helyröl írsz, de aztán láttam, hogy nem.

A magam posztja - pár képpel - itt látható:
noreg.blog.hu/2013/05/20/hetvege_172

A hely honlpaja pedig itt (talán számot tarthat az érdeklödésedre):
hogberga.se/
süti beállítások módosítása