júl
11

Látogassunk ma el egy dán család hangulatos nyaralójába, ami Blokhus-ban található, az Északi-tenger partján. Ez a különleges tengerparti táj egy különleges nyaralónak ad otthont, amely szinte egy a természettel. Köszönhetően az építés során felhasznált természetes építőanyagoknak.

Kedvencem, a nyaralót körbevevő terasz és természetesen a fapadló (imádom minden mennyiségben). A teret szerintem tökéletesen kihasználta a család és még mozgástér is marad a család 2 kamaszgyerekének.

Szerintem így tökéletes, ahogy van. Semmit sem változtatnék rajta.

 

 

 

Forrás: Bo Bedre

A bejegyzés trackback címe:

https://skandinav-dizajn.blog.hu/api/trackback/id/tr906501491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magyar bucó 2014.07.12. 18:27:28

Hatalmas, élettelen hodály.

Holle anyó 2014.07.12. 20:43:55

Óriási rideg ipari csarnok.

Holle anyó 2014.07.12. 20:46:04

Én csak a rusztikus skandináv cuccokat szeretem.