júl
18

Odense közelében, Fyn szigetén található Dánia legnagyobb virágkertészete. A kertészet tulajdonosa Anett és Kristian Madsen, akik élenk-halnak a virágokért. Érdemes még tudni, hogy ebben a kertészetben nevelik a világ legtöbb harangvirágját. Tényleg gyönyörűségesek!

Viszont én nem csak erről szeretnék beszámolni, hanem a hangulatos családi házukról, amit egy botanikus parkoz hasonló kert vesz körül. Árnyas fák, virágok - fokozzam még. Ezt tényleg látni kell! A ház belső dizájnjáról még nem is esett szó.

Szép szőnyegek, ízléses búrokkal találkozunk a házban, a falakat pedig - a fényképezést nagyon kedvelő - Anett Afrikában készített képei díszítik. Az étkezőben található fa étkezőasztalt és székeket Rainer Daumiller német dizájner tervezet és Dániában, Hirtshals városában gyártották le.

Egyszem fiuknak egy - az amerikai filmekből jól ismert - fa tetején található álom faházat is felhúztak. Tényleg mesebeli. Az utolsó képen a ház tulajdonosai is feltűnnek.

 

Forrás: Bo Bedre

 

A bejegyzés trackback címe:

https://skandinav-dizajn.blog.hu/api/trackback/id/tr86516865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

micsoda? 2014.07.18. 18:11:31

Nem segélyre várnak, feltalálják magukat, látszik is. Hangulatos, rendezett, szép otthon.
süti beállítások módosítása