júl
25

Építészházaspár - Jeanette és Rasmus Frisk - egy igazi "zöld lakást" rendeztek be Koppenhága szívében. Nørrebro nevű városrészben vettek meg két kicsi lakást és egybenyitották, hogy több tér legyen a kétgyerekes családnak. A természetben is megtalálható dolgokkal rendezték be a lakásukat, hogy még otthonosabb és természetesebb legyen. Jó példa erre az étkezőasztal feletti lámpa - a kedvencem egyébként.

Mivel én is foglalkozom kollázskészítéssel, nagyon tetszettek a család barátja - Camilla Bendix - által készített kollázsképek a lakásban. Szerintem nagyon egyedi stílusuk van és illenek az otthon hangulatához. A gyerekek hálószobájába nem találtak megfelelő ágyat, így maguk készítették el, ami nem csak ágy, hanem egy csomó tárolóhelyet, kihúzható fiókot is nagyon ügyesen elrejt. Még a kicsik helyes konyháját is a szülők készítették, jó munkát végeztek - le a kalappal előttük.

 

 

 

Forrás: BoligLiv

A bejegyzés trackback címe:

https://skandinav-dizajn.blog.hu/api/trackback/id/tr156545197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

az_okoskata 2014.07.27. 15:15:23

világos, meleg, és otthonos. laknám :)!