okt
18

Ma Párizsba látogatunk, mégpedig egy vegyes pár - Siv Tone Kverneland és Jonathan Miltat (dán-francia)- otthonába Párizsba, ahol a skandináv vintage stílus vetette meg a lábát. 120 négyzetméter és egy kicsi kert a francia főváros szívében, kell ennél több. 


Több lámpát függesztettek fel az ebédlőasztal fölé, így sokkal hangulatosabb hatást tudtak elérni.


Nagyon szeretem, amikor több különböző formájú tükröt tesznek a falra. Szerintem nagyon ötletes, ezek a tükrök "messze földről", Norvégiából érkeztek Párizsba.
Én személy szerint a zebra mintás dolgokért nem vagyok oda, de itt még az is jól mutat.


Az 50-es évekből származik a polc, Norvégiából, igazi retro darab. A kerámiák pedig 50 és 70-es évekből. Nagyon jó összhatást keltenek. A meleg színek pedig kellemesebbé teszik az ebédlő hangulatát. 

Több féle stílus keveredik itt is, de az összhang természetesen megvan. Kanapé az Ikeából, az asztal 70-es évekből olasz dizájn, vintage lámpa és dísztárgyak.

Egy unalmas lépcsőt is milyen vidámmá lehet tenni. Néha kell egy kis őrület még a dizájnban is.

A fiúk szobája, különleges tapétát gyártottak. Képeslapokból és képekből készítették el. Sokszor nem is kell rengeteg pénz egy jó dizájnhoz, csak ötlet. Meg persze pár ügyes kéz.

Ötletes polc a fiúk szobájában. 

Egy kis hangulatos dolgozósarok. 

A kis kert, nyári beszélgetős estékre, meg persze nappalokra.

A fürdőszobában bambusz tükrök dobják fel a hangulatot és a fehér felületeket.

Fekete-fehér konyha, jól mutatnak a színes fűszertartók, dobozok és konyhai eszközök.


És a család, aki benne lakik: Gabriel (11 éves), Selma (10 éves), Gaspard (7 éves). Siv egyébként a Finger in the Nose gyermekruha cég tulajdonosa.

 

Forrás: BoligLiv

A bejegyzés trackback címe:

https://skandinav-dizajn.blog.hu/api/trackback/id/tr976806281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krumpli Bogart 2015.11.01. 09:52:43

A fehér papírlámpa és a zebraszőnyeg nekem sem jön be (olyan győzikés fílingje van).
Ez ugye, egy háromszintes lakás? Lehet lépcsőzni... Senki nem lesz szívbeteg.

A kert szuper, mert valóban levegőzésre és beszélgetésre használható, vszont nem teng túl benne a mezőgazdasági munka. :)
süti beállítások módosítása