feb
6

Egy tipikus, fiatal svéd család színes és vidám otthonába látogatunk ma el.  Lovisa Ovesen és Pär Ottosson él itt 2 gyermekükkel, a másfél éves Irisszel és a 4 éves Ebbével. 

A család két lakást vásárolt meg Malmö központjában és azokat egybenyitották, hogy több hely legyen a négytagú családnak. Sikerült is, mert 104 négyzetméteren 5 szobát alakítottak ki. Az egész otthon lakóinak a boldogságát és kiegyensúlyozottságát tükrözi; a színes bútorok, a falakat díszítő képek, polcok és az apró kiegészítők mind-mind harmonizálnak egymással. Nem csiricsáré, hanem ízlésesen összeválogatott darabok együttese.

A gyerekszoba nekem különösen tetszik, mert melegséget sugároz és nagyon jó a színválasztás is. A kicsik szobájának a berendezésén is látszik, hogy a család milyen gyerekcentrikus. Ez egyébként is elmondható Svédországról és a svédekről.

A rózsaszín konyha sem a megszokott színválasztás Skandináviában. Ugyan én nem vagyok oda ezért a színért, itt viszont jól mutat. Mivel a szülők hálószobája elég nagy, így azt leválasztották és egy kis irodát alakítottak ki benne. 

 

Forrás: BoligLiv

 

A bejegyzés trackback címe:

https://skandinav-dizajn.blog.hu/api/trackback/id/tr927148007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása