júl
10

Ez a helyes dizájnos nyaraló 700 méterre található a tengerparttól, ez már egy jó pont. Ráadásul nagyon modern és itt is megvan mindennek a helye, ahogy már ezt a skandináv nyaralókban megszokhattuk. A fekete és fehér szín persze dominál, de már hiányozna is, ha nem lenne jelen a dán házakban - és a norvégokban, és a svédekben :).

Tényleg nem nagy alapterületű, csak 47 négyzetméter, de nem is kell ennél több. Az idő legnagyobb részét amúgy sem bent tölti a dán család, hanem kint a természetben, a gyönyörű kertjükben, ami egy igazi kis erdő. A két Cuero szék, azért feldobja a nappalit. A skandinávok még a legegyszerűbb interiőrt is fel tudják dobni egy kis oda illő dizájnnal. Sok bútort és kiegészítőt ők maguk készítettek el. Nem is akartak sok bútort felhalmozni a nyaralóban, mert a hely limitált. Szerintem nagyon jól sikerült. A tengerpart pedig tényleg pár lépésre van.

Forrás: BoligLiv

A bejegyzés trackback címe:

https://skandinav-dizajn.blog.hu/api/trackback/id/tr857616584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása