jan
8

A lakáseladáshoz is érteni kell, ezt bizonyítja a Fantastic Frank nevű svéd ingatlanügynökség is, akik lakberendezőkkel, fotósokkal és természetesen menő stockholmi ingatlanügynökökkel dolgoznak. Ha ilyen képeket készítenek az eladó ingatlanokról, akkor biztosan jól megy a biznisz. Szerintem van mit tanulni tőlük. Ők legalább megfogadták, hogy mosatlant, bevetetlen ágyat és vasalatlan ruhát ne hagyjunk - láttam már ilyet - a fényképezőgép lencséje előtt, ha ingatlant szeretnénk eladni. Még a kerékpár is a lakás "dísze" :)

Minden kép a profizmusról vall:

stockholm1.jpgstockholm2.jpgstockholm3.jpgstockholm9.jpgstockholm5.jpg

stockholm8.jpgstockholm6.jpgstockholm7.jpgstockholm4.jpgstockholm12.jpgstockholm10.jpgstockholm14.jpgstockholm16.jpgstockholm11.jpgstockholm15.jpgstockholm13.jpgForrás





A bejegyzés trackback címe:

https://skandinav-dizajn.blog.hu/api/trackback/id/tr335006992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása