már
28

Ez a helyes, 70-es évek hangulatát idéző nyaraló egy kicsi svéd faluban, Björnlundaban (Sörmland) található. A ház tulajdonosa Sania Hedengren, aki stylist-újságíró-író egy személyben. A nyaraló berendezésén látszik, hogy nők lakják. Sania és két lánya -  Hanna és Lisa - gyakran tölti itt szabadidejét. 

A retro kiegészítők - párna, tapéta, lámpabúra, képek - fölviszik az egyébként Svédországban már megszokott fehér teret. Sania imádja ezt a házat, mert a flower power dizájntól ő mindig jó kedvre derül, hiszen ez a lakberendezés lényege, hogy jól érezzük magunkat benne. Izlések és pofonok, lehet, hogy valakinek ez kicsit túl sok, de szerintem is mókás és hangulatos ez a svéd nyaraló.

 

 

Forrás: Hus och Hem

A bejegyzés trackback címe:

https://skandinav-dizajn.blog.hu/api/trackback/id/tr485883765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása