jún
20

Ez a csodálatos ház Køge-től nem messze található Dániában. Tulajdonosa Anja Lykke, aki egyébként a Small Design dizájn cég egyik tulajdonosa és kétgyermekes anyuka. Maga a ház 1954-ben épült és egy ún. murermestervilla (fordítás: kőművesház, ennél jobbat nem találtam), ami egy olyan épületet takar, amit nem építész tervezett, hanem anélkül készült el.

Nekem különösen tetszik, hogy igazán tágas, így a gyerekeknek is bőven van hely játszani. A fapadló itt is szuper, nekem picit sok a fekete a konyhában, de természetesen ízlések és pofonok. A nappali polcrendszere szerintem roppant ötletes, ezt Anja maga tervezte. Az apró részletek, kiegészítők (képek, plakátok)  itt is fontos szerepet  játszanak. Még otthonosabbá teszik ezt az egyébként is hangulatos otthont.

Az elhúzható teraszajtónak köszönhetően a nappali - különösen a nyári időszakban - még tágasabbá válik, hiszen egybeolvad a terasszal és a kerttel. Az utolsó képen pedig a ház kívülről látható, egy hatalmas almáskert közepén fekszik, így nemcsak az alma biztosított, hanem az árnyék is :)

vül

 

 

 

Forrás: Boligliv

 

A bejegyzés trackback címe:

https://skandinav-dizajn.blog.hu/api/trackback/id/tr956394551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása