nov
8

Skandináviában szükség is van a sok fényre, különösen a téli hónapokban. Nyáron pedig hatalmas előny, ha valakinek ilyen szép tágas, nyitott és rengeteg fényt beengedő lakása van. Szerintem nagyon jó munkát végeztek itt is a svédek. Stílusos, otthonos hangulatot árasztó lakóhely ez is, ahol egy család is kényelmesen elfér (91 négyzetméter). 

Természetesen itt is a megszokott fehér szín uralkodik, de ezen már meg sem lepődünk, hiszen Svédországról van szó. A gyerekszoba és a terasz a kedvencem ebben a lakásban. Nagyon értenek a skandinávok hozzá, hogy egy apró balkonon is kihasználják maximálisan a teret. A gyerekszoba pedig nagyon aranyos - a kisfiamnak is próbáltam hasonlót berendezni :)

Forrás: Stadshem

A bejegyzés trackback címe:

https://skandinav-dizajn.blog.hu/api/trackback/id/tr456878579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása