nov
16

Sanne Kjær és két gyermeke - Sofie (9) és Emil (13) osztozik ezen a funckionális és ízlésesen berendezett villalakáson Holte városában. A 96 négyzetméteres otthon pont elég a családnak, még Sofinek egy kis "balettsarok" is jut a szobájában. Nincs fölösleges kacat, itt mindennek megvan a helye. 

Nagy örömömre szolgál, hogy még színek is feltűnnek a lakásban. Ilyen például a türkiz öltözőszekrény, amit Sanne egy uszoda porosodó raktárából szerzett meg. A gyerekek szobájában még bárszékek is vannak íróasztal helyett. Ennek különösen a 13 éves Emil örül, aki sokkal menőbbnek tartja. 

 

forrás: BoligLiv

A bejegyzés trackback címe:

https://skandinav-dizajn.blog.hu/api/trackback/id/tr406900575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

micsoda? 2014.11.17. 12:39:44

Valóban praktikus, ésszerűen berendezett szép otthon. Üdítő, a színes takaró az ágyon. Remélem a celebek is látják a képeket, mert egyedülállóként csak nekik van ilyen lakásra lehetőségük.

TheRminator 2014.11.17. 13:50:50

@micsoda?: Nem hiszem. A mi lakásunk berendezése is minimal design, és egy gyermekkel élünk együtt. A gyermekszoba természetesen nem minimal, az olyan kuckós, ami neki tetszik. De a lakás többi része az minimal. Az első mindenkinek, aki belép hozzánk, hogy milyen tágas a lakásunk. Pedig 47 nm-es panelben lakunk. Csak ésszel kell berendezni, és ami fontos, hogy alacsony bútorokkal. Igaz még egy lényeges dolog van, amit nagyon be kell tartani: Semmi nincs elöl. De megszoktuk.
süti beállítások módosítása