nov
29

A dánok imádják a karácsonyt és már november elején kezdődik a karácsonyi őrület. Előkerülnek a kis karácsonyi törpék, a mikulások és a ház minden szegletét ünnepi díszbe öltöztetik.

Én sok-sok évvel ezelőtt cserediák voltam Dániában és még jól emlékszem, hogy a karácsonyi díszektől szinte mozdulni sem lehetett a házban. Na és a gyertyáktól sem, abból is volt bőven. Aztán megindult a "julefrokost" szezon, ami nem más, mint a munkatársakkal, családdal számos karácsonyi vacsorát tartanak együtt. 

De, hogy ne kalandozzak el nagyon a témától most bemutatom Sara Aagaard és férje Anders otthonát, akik szakítottak a visszafogott karácsonyi díszítés hagyományával és kicsit giccses és színes karácsonyi dekorációt "dobtak össze". Szerintem jól sikerült.

Sara szerenti a kontrasztokat, a különleges lakberendezési tágyakat. Egyébként egy dizájn üzlet tulajdonosa a hölgy (Dora). A lakásuk Koppenhága szívében található és 200 négyzetméter.

Ebben az évben úgy döntött a házaspár, hogy nem díszíti fel a karácsonyfát, mert önmagában is nagyon szép. A sok-sok színes dísz meleggé és hangulatossá teszi ezt az egyébként is szép lakást.

Forrás: BoligLiv

A bejegyzés trackback címe:

https://skandinav-dizajn.blog.hu/api/trackback/id/tr576943053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása