dec
19

Christianiáról már biztosan sokan hallottatok, ez az úgynevezett "szabad város" - Fristaden - Koppenhágában. Különlges autonóm terület, amit még a 70-es években foglaltak el és rengeteg különleges lakost is vonz. Népszerű itt a jóga, a meditáció, sok-sok művész itt érzi magát otthon Dániában, rengeteg turista is felkeresi ezt az egyedülálló helyet.

Nem véletlen, hogy ide költözött Karina Tengberg, fotóművész, férje - Boi - aki zenész, valamint gyermekeik Ursula, August és Aske Kaj. Egy nagy - 100 négyzetméteres - faházban éldegélnek, ahol nagyon különleges karácsonyi hangulatot tudtak varázsolni. 

Eklektikus, retró keveréke a ház, ahol a család gyűjtő szenvedélye is megnyilvánul, mert imádnak mindent, ami az 50-es évekből származik és megtalálható a koppenhágai és a külföldi bolhapiacokon. 

 

 

Forrás: BoligLiv

A bejegyzés trackback címe:

https://skandinav-dizajn.blog.hu/api/trackback/id/tr916998763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása