feb
20

Nem kell ahhoz óriási alapterületű lakás, hogy mindennek jusson hely benne. Ezt bizonyítja a dán pedagógus házaspár otthona, ők ugyanis 79 négyzetméteren egy nagyon kreatív, aranyos  - és a méretekhez képest - tágas lakást alakítottak ki. Ráadásul három gyermekükkel élnek itt. 10 éve laknak ebben a házban, ami az 1900-as évekből származik és valaha a parfümgyár dolgozói éltek ezekben az épületekben.

Még egy apró hobbiszobát is sikerült berendezni a ház asszonyának, mert szabadidejében szitanyomással készült képeket készít és kellett neki a hely. A szülők hálószobája  nappalijuk is egyben. Egy szép ágytakaróval és sok-sok párnával ülőgarnitúráva varázsolják napközben a hitvesi ágyat. Az apró és ízléses dísztárgyak is ékesítik a család otthonát. Szerintem nagyon ötletes, hogy újrahasznosított óvodai öltözőszekrények is feltűnnek a lakásban, a türkiz meg a mindenem egyébként is :)

Forrás: BoligLiv

 

A bejegyzés trackback címe:

https://skandinav-dizajn.blog.hu/api/trackback/id/tr127174083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása