máj
8

Ha Dánia, akkor legó. A mi családunkban is nagyon népszerű, a kisfiam is imádja. Most pedig jöjjön 10 dolog, amit legóból készíthetünk.

1. Reggeliző pult
20 ezer legóból reggeliző pultot kreált Simon Pillard és Philippe Rossetti dizájner. Egy IKEA reggeliző pultot alakították át. 

 

2. Kulcstartó legóból
Érdekes kulcstartót készíthetünk legóból, a kedvenc figuránkat is felhasználhatjuk.

3. Legógerillák
Fonalgerillák már vannak, még Budapesten is sikerült pár dolgot "feldíszíteniük". Fonal helyett mért nem viszünk pár legót magunkkal és egy kis street art-ot csinálunk :)

4. Ipad-tok legóból
Legóból természetesen Ipad-tokot is lehet kreálni, nekem nagyon tetszik, legalább humor is van benne. 30 dollárért online már beszerezhetjük.

5. Konyhai tartó legóból
Ezt még a gyerekek is meg tudják csinálni. Ez egy stockholmi konyhában tűnt fel.

6. Legó lépcső
Ez a legó lépcső egy New York-i család otthonában található, egy legó dizájner segítségével készült el. 20 ezer legó kellett hozzá.

7. Legó tükör
Egy teljesen átlagos tükröt így lehet átalakítani. Nem kell más hozzá, mint egy kis festék és pár legó. Az 'Our Nerd Home' blogon hasonló kreatív ötleteket találhatunk.

8. Legó lámpa
Ez is lehetséges, lámpa legóból.

9. Fal legóból
Még falat is fel lehet húzni legóból. Az Npire kreatív iroda egy egész falat készített legóból, 55 ezer elemet használtak fel és 2500 euróba került. Gipszkartonból "kicsit" olcsóbb lett volna, de ez sokkal mutatósabb.

10. Vicces dolgok
Persze vicces dolgokat is meg tudunk építeni legóból, csak a képzelet szab határt :)

Forrás: BoligLiv

A bejegyzés trackback címe:

https://skandinav-dizajn.blog.hu/api/trackback/id/tr117443934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GadgetTech 2015.05.09. 23:25:30

Vagy akár egy valódi X-Winget is csinálhatunk, ha van elég idő és pénz :-)

lauren.blog.hu/2015/01/24/eletnagysagu_x-szarnyu_legobol

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2015.05.10. 07:02:03

Miért nem burkolunk legóval?Talán mert kicsit q drága...De ha fizeted, szívesen... :D

Legpraktikusabb lenne ilyen mintázatú öntapadós fóliát gyártani, oszt az jó mindenhová és filléres...Ha valaki megcsinálja erre a vállalkozását és nem ad jutalékot, megkeresem... :D
süti beállítások módosítása